. Ma Márk napja van.
Mi ez a rohanás ?
2014-07-04 15:29:29
Mi ez a rohanás ?

Mi ez a rohanás ?

Szervezeti átalakítások , gyors személycserék szerepelnek a debreceni közgyűlés július 10-i napirendjén.



 

Orendi Mihály a Debreceni Sportcentrum Közhasznú Társaság ügyvezetői posztjáról mondott le július 15-vel .Helyére Becsky Andrást , a jégcsarnok igazgatóját javasolják .Hogy Orendi miért távozik posztjáról ?- , azzal nem foglalkozik az előterjesztés , de többen tudni vélik , hogy nem ő akart menni , bár siker sztoriként emlegetik az irányítása alatt eltelt időszakot.Még érdekesebb a Nagyerdei Kultúrpark dupla ügyvezetése .Nagy Sándor Tíbor mellé ugyanis egy másik ügyvezető is kerül , azzal az indoklással , hogy többet tudjon szakmai kérdésekkel foglalkozni a parkot hosszú ideje magas színvonalon irányító ügyvezető . Az új jelölt Halász Csilla , aki a teaház egyesület színeiben vált ismertté. Őt 1 évre bízná meg a testület ,alapbérét 550.000,- Ft/hó összegben, teljesítménybérét éves alapbére 50 %-ában javasolják. Ez több mint a jelenlegi ügyvezetőé … Egyes források szerint az 1 éves megbízást az indokolja , hogy akkor jár le Nagy Sándor Tíbor 5 éves kinevezése . A MODEM a Déri Múzeum tagintézménye lesz , így megoldódik a jelenlegi igazgató : Kukla Krisztián dolga is , akit többen hosszú ideje ferde szemmel néznek az önkormányzatnál.

Új ember kerül az  Agóra Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetői posztjára is .Darnai Balázst  Szomolya Ákos váltja . Néhány hónapra csupán : 2014. november 1-ig.Alapbérét 595.000,- Ft/hó összegben, teljesítménybérét alapbére 50 %-ában javasolják.Többen tudni vélik , hogy a posztra november elsején ismét új ember érkezik : a választáson már nem induló alpolgármester 

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>